Skrotpræmiebil

Er din skrotbil vores næste skrotpræmiebil?

Har du en gammel skrotbil hjemme i garagen? Fortvivl ikke! Vi er eksperter indenfor skrotbiler, så derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vores slogan er vi køber alle slags biler, det er vi stolte af og det står vi bestemt indenfor. Vi har Danmarks højeste skrotpræmie. Det vil sige at du selvfølgelig også får en fortjeneste, vores handler er gode for begge parter. Både for dig, som kunde, men også for os, som sælger og modtager af netop din skrotbil.

Er du træt af konens fortvivelse og brok over den gamle skrotbil i garagen, som fylder og genere? Vi står til rådighed med det samme, du ringer og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, eller du kan gå ind på vores hjemmeside og sende en besked, så svarer vi med et uforpligtende tilbud. Skrotbil.net
Vi kontakter dig senest indenfor 12 timer!

Vi er Danmarks letteste, nemmeste og hurtigste skrotfirma. Når du har takket ja tak, til vores uforpligtende tilbud, henter vi din bil og afregner kontant med det samme. Så er du med det samme klar til den nye, lækre bil i garagen, eller måske der skal være noget helt trejde? Det er op til du og konen.
Vi gør alt det praktiske og besværlige, så er skrotpræmien helt op til jer.

Fra skrotbil til skrotpræmie bli

Vi håber at høre fra dig, så din gamle skrot bil, istedet kan blive til en skrotpræmie bil. Det er trods alt meget federe at ende med en skrotpræmie end at have en skrotbil stående i garagen, som du ikke bruger længere. En skrotpræmie bil er ligeså fedt som det lyder! Du får ligefrem en præmie, for at aflevere noget du ikke længere bruger? Lettere aftaler og gode tilbud på din gamle skrotbil, skal du søge længe efter. Vi klarer ærterne, uanset mærke, kilometer og så videre. Vi henter endda din gamle skrotbil, så du ikke skal røre en finger, bogstavligtalt.