Skilte til Erhverv og private

Der findes rigtig mange reklameskilte rundt om i vores lille land. Nogle af dem jeg mest lægger mærke til, er de skilte der bruges til de politiske kampagner og valg – disse reklameskilte hænger jo overalt i gaderne, og skal man kunne nå at læse hvad der står på de enkelte skilte, ja så er jeg ved at køre galt – så min konklusion, der er alt for mange hængt op på samme sted. Men der findes selvfølgelig også andre slags reklameskilte, som måske ikke lige er så bekostelige, som dem politikerne anvender.

Reklameskilte

Som i kan se på billedet, kan man også lave reklameskilte, når et hus er solgt, der kan laves skilte til erhverv og private, samt dørskilte til alle formål. Så reklameskilte er et bredt ord. Man kunne jo også dele ordet op i reklame skilte, så bliver det til 2 små ord frem for et bredt ord. Det jeg godt kan lide ved de virksomheder der laver reklameskilte, er at man også kan få tyverimærkning af ejendele, hvilket jo er en super ide, hvis man nu har nogle værdifulde ting, man gerne vil kunne tyverisikre. Flexskilte.dk har for eksempel Gravering af skilte og tyverisikring og brændestempler, hvis man da hellere vil bruge sådanne frem for gravering. Jeg kan selv designe mit skilt, hvilket jo giver mig uanede muligheder. Nu har jeg ikke lige selv, noget jeg ville tyverisikre, nå jo, min nye elcykel, det ville da være smart, hvis den en dag blev stjålet, at den var tyverisikret.