Oplevelsesgaver

Kender du en der har brug for oplevelser i gave så søg ej videre for vi har de bedste tilbud på dette marked. Hos os kan du vælge mellem 800 oplevelser som spænder fra alt lige til action, wellness eller romantik.

Det kunne være du godt kunne tænke dig at købe et gavekort til e spa ophold eller en god restaurant. Ofte har vi på forhånd valgt menu og steder ud fra rigtig gode priser og erfaringer. Vi er ikke et af de firmaer der ikke holder hvad de lover eller hvor der snydes og når modtager indløser gavekortet så eksisterer det ganske enkelt ikke eller der kommer tilkøb som kommer udover det man i forvejen har betalt for. Det er så surt en oplevelse at stå med en lang næse, og det ønsker vi bestemt ikke for vores kunder. Her er du som kunde i højsæde og vores gavekort løber faktisk 1 år frem fra udstedelse. De vil sige at så snart du har betalt for oplevelsen så gælder den altså et helt år. Det er da helt vildt smart. Og det bliver du rigtig glad for i sidste ende og i sær for den der modtager gavekortet.

Hvis du nu kommer til at købe e gavekort med en specifik oplevelse og fortryder 1 måned før, så kan du gratis ændre det eller få pengene tilbage. Vi holder dg på et afbestillingsgebyr på 100 kroner så vi kan dække eventuelt udgifter i forbindelse med reservationen. Kom og besøg os.