Lækre tapas retter fra Spanien

Så skal vi en tur til Tapas land, som også er kendt fra Spanien – Det er en nem ret, som falder i de flestes smag. Jeg skal selv have Tapas til årets Julefrokost i IGYM, så det bliver dejligt med en lidt anderledes julefrokost, hvor det ikke bare er de traditionelle juleretter der bliver serveret. Jeg er ikke så meget for den danske tunge mad, så for mig er det en super dejlig ide. Tapas kan man hurtigt selv bestille, enten fra en eller anden der leverer mad, eller bestille den direkte fra Spanien. Det er også nemt selv at anrette en Tapas med forskellige pølser og tilbehør. Det tror jeg sagtens jeg selv kunne finde ud af at lave – men da jeg er lidt doven, så køber jeg hellere maden ude, så jeg kan slappe af med gæsterne.

Tapasopskrifter

Sådan en gang tapas retter, kan være lidt vanskelig at sætte sammen, hvis man da ikke lige har opholdt sig i Spanien i længere tid, og selv udforsket disse spændende små retter. Altid dejligt med opskrifter, og især Tapasopskrifter, da sammensætningen skal passe sammen. Vi har alle forskellige smagsløg, og jeg kunne da godt forestille mig, at der er en del danskere der ikke så godt kan lide denne Spanske ret – til gengæld er der også mange andre der gerne vil have denne dejlige ret, direkte fra Spanien. Fromspainwithlove.dk så har du fat i eksperterne, og de leverer fra Spanien direkte til din dør. Det er jo lige det ønsker.