K2 Biler Ballerup

Link

K2 Biler er den lokale Mekaniker i Ballerup. Hos K2 Biler i Ballerup får man god service og kvalitet i alle reparationer til sin bil. Reparation af automatgearkasse eller Anhængertræk montering. K2 Biler tilbyder alt i de gængse reparationer til alle bilmærker.

At få repareret sin bil kan af og til være en dyr fornøjelse. Som kunde har man sjældent en idé om, hvor meget en reparation vil koste, og det kan derfor være rigtig svært at budgettere med de uforudsete udgifter, der kan følge med det at have en bil. Hos K2 Biler i Ballerup har man mulighed for at oprette en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler man som kunde hver måned et bestemt beløb til K2 Biler. Beløbet er for selve serviceaftalen, og men den kan man så få repareret sin bil, når behovet opstår. Det der er smart ved, at man har en serviceaftale er, at man på forhånd har betalt for reparationen. Det vil sige, at man kan få repareret sin bil, og køre fra værkstedet uden at lægge en krone, fordi betalingen allerede er sket og sker fremadrettet via serviceaftalen. Man kan faktisk sige, at en serviceaftale er lidt som et abonnement på mekanikerservice.

Hvis man gerne vil bestille en tid til service på sin bil hos K2 Biler i Ballerup, kan dette gøres via hjemmesiden https://k2biler.dk/ Her skal man indtaste info om sin bil, eksempelvis hvilket mærke samt model. Man skal også vælge, hvornår man gerne vil bestille tid. Har K2 Biler ikke tid på den pågældende dato, vil de tilbyde en tid, som ligger tættest muligt på den dato, kunden i sin tid ønskede. Man kan samtidig, når man bestiller tid til service, og bestille en lånebil, så man ikke skal stå uden bil, når ens egen bil skal til reparation.

Vil man læse mere om K2 Biler i Ballerup, kan man gå ind på deres hjemmeside https://k2biler.dk/