Jobsøgende eller søger du ny arbejdskraft?

Drømmer du om at skifte job men synes du, det er overskueligt at kigge alskens jobannoncer igennem, så er det måske en idé at gøre brug af et rekrutteringsbureau. Uanset om du arbejder indenfor transport og logistik, arbejder med strategisk ledelse og ledelsesudvikling eller noget helt andet, kan GML HR være din vej til et nyt job.

Specialiserede konsulenter

Hos GML HR arbejder man målrettet med strategisk ledelse Det betyder, at GML HR har konsulenter indenfor de forskellige industrier, som hver især kender brancherne og derfor bedre kan finde de rette kandidater til de respektive ledige jobs.

Branchespecifikke industrier

Hos GML HR arbejder man med følgende industrier: FMCG, Retail, Industri, og Energi. GML har megen fokus på strategisk ledelse og ledelsesudvikling, således både jobsøger og arbejdsgiver sikres en så kompetent og rådgivende rekrutteringsproces som overhovedet muligt. Alle konsulenter hos GML HR besidder hver sit speciale indenfor de nævnte brancher, og de har envidere en skarp forretningsforståelse, som bygger på både teori og solid praktisk erfaring. Alt dette sammen med en nærværende rådgivning overfor kunder såvel jobansøgere gør, at GML HR har individet i fokus fra start til slut, uanset om man søger et teknisk job, en handelsorienteret job eller job indenfor energibranchen.

Hvem kan gøre brug af GML HR

GML HR sætter en ære i at understrege, det ikke kun er de store virksomheder, der kan gøres brug af at søge efter en ny medarbejder gennem GML HR. Også mindre virksomheder og iværksættere er har GML HR hjulpet med at finde medarbejdere, og når det kommer til strategisk ledelse og ledelsesudvikling, er ingen virksomhed hverken for stor eller for lille. Har man allerede nu lyst til at finde ud af mere om GML HR og sågar se, om de kan være behjælpelig med at finde et job, kan man uploade et cv til deres cv-database.