Hvor skal du holde dit sabbatår?

Hvis man overvejer at afholde et sabbatår, men ikke ved hvorhenne. Så burde man tage og Se her, og finde ud af hvorhenne man kan tage hen. Der er rigtig mange muligheder i dag, som også gør det muligt for dig, at komme ud og opleve en hel del. Det går ikke at man bare render rundt i et helt år, og ikke gør noget, det er jo ikke for at gå i stå at man tager på sabbatår. Det er jo for at man kan slippe for skolen lidt efter så mange år, for lige at få lidt luft under vingerne og så kan man ellers genoptage sin studie rejse igennem livet.

Dog er det ikke alle som vælger bare at tage ud og rejse, det kan også være at man tager et år hvor man bare arbejder. Så får man nogle penge sparet sammen, og dem kan man så bruge videre i mod sit voksne liv. Der skal jo gerne findes et sted hvor man kan bo fremover, efter ens forældre vælger og sparke en ud af reden. Det er alt andet lige noget som sker for rigtig mange unge i dag.

Få oplevelse for livet lige her

Der er mange ting man kan foretage sig, og hvis man ønsker at holde et sabbatår i udlandet er det også ganske muligt i dag. Du har rigtig mange steder som tager en ind, og sørger for at man får en fed tur til udlandet. Det kan jo også være i mange forbindelser, at man kan få en fed oplevelse sammen med en masse andre. Eksempelvis er der nogle, som vælger at planlægge et ophold på Zanzibar. Her er der mange som melder sig til frivillige og det er bare noget, som giver dem en glæde og en oplevelse for livet og så videre.

Andre tager derned for at lære og blive bartender eller noget helt andet. Det er blot for at få oplevelsen, og det er specielt sådan nogle steder her, hvor man får øjnene op for hvordan verden ser ud, og hvad man kan forvente af sig selv. At hjælpe fattige og sultne børn et sted hvor de har brug for det er meget givende.