Effektivt Business Intelligence værktøj

Effektiv Business Intelligence værktøj, også forkortet BI – nogen kalder det så også Power BI, da det kan omdanne komplekse data fra forskellige datakilder, som kan give en god indsigt i ens virksomhed. Jeg ved selv fra tidligere, hvor mange timers arbejde jeg kunne bruge på at taste tal ind i et Excel regneark, lave diverse makroer for at få bare et nogenlunde overblik over bundlinjen og overskud, for jeg ville bestemt ikke have et underskud. Når jeg tænker tilbage på, hvor mange timer jeg brugte på denne arbejdsfunktion, kan jeg bare ryste på hovedet, og undre mig over, at jeg ikke tidligere udliciterede denne del til nogle professionelle mennesker, så min tid blev frigivet til det jeg bedst kunne lide at lave.

Myb.dk eksperterne i BI

Hvad står myb.dk så for – det står for: Mind Your Business, og det er selvfølgelig også det en virksomhedsejer går efter. Efter at have fundet myb.dk og forhørt mig blandt mine kollegaer, tog jeg kontakt til Mind Your Business, og her skal jeg love for at jeg blev taget godt imod med alle mine mærkelige spørgsmål. Jeg kunne selv skræddersy de dataløsninger jeg havde brug for, og så ville de hjælpe mig med at få det ført ud i virkeligheden. Jeg syntes bestemt at jeg har fundet en troværdig samarbejdspartner, der er villig til gøre alt hvad de kan for at tilfredsstille mine behov indenfor BI. for at få lidt mere indsigt i tingene valgte jeg også at tage en af deres Power BI kurser.