E2biler og stort service eftersyn

Nu er jeg en af de mennesker der altid sørger godt for min bil, da jeg gerne vil have at den holder i rigtig mange år. Jeg bruger altid et autoværksted som jeg kender og som jeg er tryg ved, og som jeg ved gør deres arbejde ordentligt. Derfor har jeg altid min bil til både det store og lille service eftersyn hos E2biler i Køge. Jeg kan godt lide at få en lille video film som mekanikeren optager ved serviceeftersynet – og det gør jeg altid hos E2biler, så kan jeg også se hvordan min bil ser ud neden under – jeg ligger jo aldrig selv på jorden og kigger på min bil nedenunder. Er der så noget der trænger til at skiftes, så kan jeg se det på filmen, og de skifter ikke noget før jeg har sagt go for det, og så har de også en pris de kan give med det samme.

Stort serviceeftersyn hos e2biler.dk

Min bil har også lige været afsted til et stort serviceeftersyn, og selvom der ikke var noget at bemærke, fik jeg alligevel en video film med rapporten, sammen med et stykke papir, der viste at alle punkter var tjekket. Samtidig så ligger min bils “sygerapport” også på nettet, og som jeg også lige får tilsendt sammen med min faktura. Jeg syntes at e2biler i Køge har yderst faire priser og et højt serviceniveau, og de står også altid klar med råd og vejledning og gratis udskiftning af pære til bilen hvis det er nødvendigt.